Bodzio1975 Opublikowano 12 Marca 2018 #1 Opublikowano 12 Marca 2018 Witam posiadam w swoim piecyku sterownik DEFRO AG firmy TECH. Decyzja padła na regulator ST-296 firmy TECH.W/w sterownik miałem już kupić na allegro lecz postanowiłem zadzwonić do firmy TECH z zapytaniem czy ten regulator się nada.Ku mojemu zdziwieniu Pan powiedział mi że do mojego sterownika może być sterownik ST-298 ale Koniecznie z logo DEFRO żeby działał. Czy spotkaliście się z tą sytuacją. Dodam że znalazłem taki regulator z oznaczeniem DEFRO ale jest dużo droższy.
Rober528 Opublikowano 13 Marca 2018 #2 Opublikowano 13 Marca 2018 Miałem zamontowany do mojego AG zwykły najtańszy za 70zł regulatot załącz/wyłącz. Działał bez problemu.
Bodzio1975 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor #3 Opublikowano 13 Marca 2018 Tak wiem że zwykły regulator załącz wyłącz będzie działał ale mnie jednak zależy na regulatorze z komunikacją RS. Ciekawi mnie fakt czy ktoś z forumowiczów posiadający sterownik DEFRO AG próbował przez przypadek podłączać sterownik z TECH poprzez RS
KamilHydraulik Opublikowano 13 Marca 2018 #4 Opublikowano 13 Marca 2018 Jak się okazuje te najprostsze rozwiązania są najlepsze :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.