JapaKonia Opublikowano 10 Listopada 2017 #1 Opublikowano 10 Listopada 2017 witam! dostałem sterownik elster perfekt, który chodził na kotle z podajnikiem. pytanie do ekspertów, czy ów sterownik ma możliwość pracy z kotłem zsypowym, konkretnie elektromet eko kwr-20?
PostępowyRolnik Opublikowano 11 Listopada 2017 #2 Opublikowano 11 Listopada 2017 Kto będzie podawał paliwo? Dostosujesz się do czasu podawania czy założysz podajnik?
JapaKonia Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor #3 Opublikowano 12 Listopada 2017 No ja będę podawał :D hehe czyli mam rozumieć ze kiepski pomysł? oryginalny sterownik Reg-06 jest jaki jest. czym ewentualnie mógłbym go zastąpić? ma obsługiwać dmuchawę, najlepiej żeby posiadał opcję przedmuchów, oraz dwie pompy, C.O. i CWU
konopka Opublikowano 12 Listopada 2017 #4 Opublikowano 12 Listopada 2017 Oczywiście że będzie pracował,sam miałem taki,na zasypowym,potem po doróbce podajnika chodził chyba dwa sezony z podajnikiem zanim przeszedłem na SKZP.W piątek zamontowałem znajmemu do zasypowca.Dobry ster.Ustawiasz wszystko prócz podajnika i śmiga.Możesz nawet wymienić procesor z najnowszym softem.
JapaKonia Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor #5 Opublikowano 12 Listopada 2017 kolego, orientujesz się czy jest tam opcja przedmuchów?
konopka Opublikowano 12 Listopada 2017 #6 Opublikowano 12 Listopada 2017 Oczywiście,programowalne.Jak chcesz to ci wyślę instrukcję na PW
JapaKonia Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor #7 Opublikowano 12 Listopada 2017 Pewnie że chcę :D z góry dzięki za fatygę kolego!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.