szokmen Opublikowano 20 Sierpnia 2017 #1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Witajcie, mój obecny zbiornik zaczął przeciekać. I jestem zmuszony kupić nowy. Wiem, że na forach często można spotkać ludzi z doświadczeniem. Więc chciałbym zapytać czy któraś z tych firm z tytułu bardziej wam odchodzi. Albo macie zbiornik z wymienionej firmy i macie jakieś doświadczenia. Kospel czy Galmet? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość vmilo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 #2 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ja mam dwupłaszczowego Galmeta, ojciec Kospela. Oba dobre.
Rober528 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 #3 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ja mam dwupłaszczowy Biawar z 2007r . Anoda od nowości nie wymieniana, poprzedni irmet 4 lata. Szwagier w tym samym tygodniu co ja zamontował Galmeta, wymienił go już 2 lata temu mój Biawar do dziś ciągnie.
kazik Opublikowano 21 Sierpnia 2017 #4 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ja mam Biawar 120l dwupłaszczowy, polecam, grzeje b dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.