Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Piec Z Dofinansowania

andrz18ej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. 

Mam dylemat gdyż czeka mnie na wiosne remont domu i wymiana pieca. Chciałbym skorzystać z dofinansowania na wymiane pieca na ekogroszek i mam mały dylemat co wybrać. Dom jest z lat 90 ocieplony ale na wiosne bądą wymieniane okna oraz ocieplane poddasze. Wielkość domu to ok 220 m2. Czekam na akwizytora który obliczy jaka jest potrzebna moc pieca. Chciałbym jeszcze do tego dołożyć solary na dach tylko jeszcze nie wiem płaskie czy próżniowe. Na stronie gminy mam do wyboru kilka piecy i nie wiem jaki.  http://powietrze.malopolska.pl/kotly/   w zakładce ekoprojekt są piece na mój region. Rozważam wybór pieca eco matix z firmy kołton. Proszę mi jeszcze powiedzieć coś na temat palnika w tym piecu " retorta śrubowa 3 generacji" gdyż bardzo mało jest informacji na ten temat. Bardzo proszę o pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja bym jeszcze dla świętego spokoju policzyl ile mi trzeba ciepła na cieplowlasciwe.pl żeby było porównanie do tego co ci akwizytor policzy

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.