plactuch Opublikowano 4 Września 2016 #1 Opublikowano 4 Września 2016 Witam. Potrzeuje pomocy. Mianowicie chciałbym kupic węgiel z jakiegoś zaufanego przez was składowiska. Wróciłem niedawno do kraju i kogo bym sie nie pytał to wszędzie leja węgiel woda. Prosze o pomoc
BOPICH Opublikowano 4 Września 2016 #2 Opublikowano 4 Września 2016 Polecam dremex z rudnej a jaki typ węgla szukasz Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
plactuch Opublikowano 5 Września 2016 Autor #3 Opublikowano 5 Września 2016 Orzech najlepiej.Nie wiesz do jakiego dystansu dowoza?
plactuch Opublikowano 5 Września 2016 Autor #4 Opublikowano 5 Września 2016 Moze cos bardziej w moja strone??? Okolice Sedziszowa mlp?? Za pomoc z gory dziekuje.
Łukasz01 Opublikowano 15 Września 2016 #5 Opublikowano 15 Września 2016 polecam orzech ze stronki superopal.com ja kupuję stamtąd ekogroszek a znajomi orzech. Dostawa jest na terenie całej Polski i ceny OK.
BOPICH Opublikowano 17 Września 2016 #6 Opublikowano 17 Września 2016 Transport to 20 złotych różnicy jestem z okolic Sędziszowa i kupowałem w dremex teraz zmieniłem opał na groszek i biorę w Ropczycach koło Moto hurtu Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.