MietekS Opublikowano 5 Kwietnia 2016 #1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mam problem. W ub.r. w listopadzie spuściłem (po raz pierwszy, przedtem ogrzewałem domek) wodę na okres zimowy. Wczoraj uruchomiłem instalację i pojawił się następujący problem. Otóż woda jest wszędzie poza łazienką. Jest w piwnicy, jest w kuchni (na tym samym poziomie co łazienka), jest w łazience na poddaszu - a w łazience nie ma. Jakieś rady?
MaciejS01 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 #2 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zobacz czy nie zakreciles kranikow pod zlewem czy wanna.
MietekS Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor #3 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dzięki za radę, ale nie mam takich kraników. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, (po kilku nieprzespanych nocach) to zapchanie się siteczek kranów (nad wanną i umywalką). Za kilka dni pojadę i sprawdzę swoje przemyślenia.
namdu Opublikowano 12 Kwietnia 2016 #4 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Też sądzę, że coś się zapchało. Daj znać jak odkryjesz co to było ;)
MietekS Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor #5 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Miałem rację. Na siteczkach było kilka mm szlamu, rdzy, piasku :(. Zastanawiam się nad zainstalowaniem za hydroforem jakiegoś filtra.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.