Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Witam Wszystkich

MarcinRzesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na imię Marcin, 21 wiosen na koncie. Mieszkam w Rzeszowie i tutaj studiuję, na Politechnice Rzeszowskiej. Jestem obecnie na czwartym roku Inżynierii Środowiska. Zawitałem tutaj na forum, ponieważ chce pogłębić swoją wiedzę na temat instalacji CO oraz CWU. Mam zamiar połączyć swą przyszłość właśnie z tym tematem ( no jeszcze do tego wentylacja/klimatyzacja), taka specjalizacja na magistra jest. Także temat pracy inż. dotyczy właśnie projektu instalacji CO dla hotelu. Mam za sobą kilka przedmiotów związanych z tym i i posiadam bardzo ogólną wiedzę. Posiadam także w rodzinie osoby pracujące w branży, dlatego korzystam ze wszystkich źródeł ile mogę.

Cóż więcej o sobie mogę napisać :) Interesuje się sportem, głownie piłka nożna, w którą okazyjnie grywam, dodatkowo rowerek, rolki i narty ( jeśli warunki pozwalają). Spędzam także trochę czasu na komputerze, lubię pograć czasem w coś. 

Mam nadzieję, że z czasem zacznę udzielać się na forum, dzięki zdobytej wiedzy właśnie z tego źródła.

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.