PalaczAmator Opublikowano 24 Stycznia 2015 #1 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam forumowiczów ! Jak w temacie Po wielu testach i spostrzeżeniach mój wniosek jest taki: - Palenie od góry - czyste spalanie, zimny (mokry) komin - kłopoty, kłopoty ..... itd - Palenie tradycyjne - smog na dzielnicy, gorący komin, spokój od wizyty do wizyty kominiarza.... Mój wniosek: wolę zatruwać sąsiadów niż mieć problemy z kominem ...... Jeśli jest inaczej proszę oświećcie mnie jak zrobić aby było prawidłowoi !!!
zwanzig Opublikowano 25 Stycznia 2015 #2 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mój wniosek: wolę zatruwać sąsiadów niż mieć problemy z kominem ...... No i bardzo dobrze. Masz rozwiązanie. Reszta jest TUTAJ. Możesz jeszcze spróbować kupić nowy kocioł. Tylko nie wiem po co ten temat?
PalaczAmator Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor #3 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Napisałem ten temat jak byłem lekko nagrzany :) Przepraszam i nie będę już wypisywał niepotrzebnych bzdur .... Temat zamknięty
zwanzig Opublikowano 25 Stycznia 2015 #4 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jesteś niesamowity :D. Słuchaj, może ja się rysnę do garażu po zgrzewkę Padebornera, Ty tez coś jeszcze spożyj i fajny temat się rozkręci do wieczora. Co Ty na to? Może ktoś się jeszcze dołączy i wyjdą niezłe dywagacje o czystym spalaniu ;).
PalaczAmator Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor #5 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie lepiej już nic nie piszę po pijaku bo mnie znowu zrugają .....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.