zalera Opublikowano 6 Grudnia 2014 #1 Opublikowano 6 Grudnia 2014 #1 04 Gru 2014 22:21 Elexia comfort - wyłącza się czasami... Witam, otóż mam problem z tym piecem, a mianowicie podczas kąpieli zdarzyło się, że piec nagle przestał działać i niestety leciała zimna woda, co przyjemne nie było... Na urządeniu wyświetlał się kod (przeczytałem troche instrukcji) reset świeci na czerwono zaś migają dwie lampki przy 70 i 80 jeśli dobrze spoglądam na instrukcje kod ten znaczy: problem z sondą jonizacji,słaby prąd jonizacji Właściciel mieszkania które nam wynajmuje, że piec czasami potrzebuje dopływ powietrza i trzeba czasami otworzyć okno aby się przewietrzyło, czy to jest prawda? może mi ktoś wyjaśnić co się to dzieje?:) tutaj wrzucam instrukcje wraz z kodami błędów http://przeklej.org/file/JhYe0N/Elexia.Comfort.PL..pdf Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam. Elexia Comfort (PL).pdf
Kwiecien Opublikowano 7 Grudnia 2014 #2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Mam C&M Maya od kilkunastu lat, gdy u mnie wystąpił taki problem pomogła tylko wymiana płyty głównej na nową.
zalera Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor #3 Opublikowano 7 Grudnia 2014 czyli muszę to zgłosić do właściciela
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.