liquidforce Opublikowano 21 Kwietnia 2014 #1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Poszukuję doświadczonego wykonawcy do wykonania instalacji CO w dużym kamienicznym mieszkaniu w centrum Poznania. Inwestycja w bardzo starym budynku, więc nie każdy lubi grzebać w takich miejscach ;) Ważne informacje: - 4. piętro w centrum (blisko Starego Browaru) - podłogi prawie wszędzie są drewniane, więc z kilkoma tylko wyjątkami nie da się iść w podlodze; - kilka ścian chcę zostawić bez tynku (surowa cegła) i na nich instalacja pójdzie po wierzchu (miedź); - piec dwufunkcyjny w małej łazience; - grzejniki żeliwne żeberkowe (mam kilka firm na oku, ale mogę kupić poprzez wykonawcę) - wszystkie schowane rury - PEX Jestem zdecydowanym i pewnym klientem. Szukam usługi od firm, z umową i fakturą. Najchętniej chciałbym usługę z montażem pieca Vitodens 100-W lub innego jeśli mnie przekonacie do innego i całościowym wykonaniem CO i pozostawieniem zaworów do wod-kan (wykonawcę łazienek i kuchni już mam i to on ma robić wod-kan). Załączam prosty plan mieszkania - rozmieszczenia pomieszczeń i lokalizacji grzejników. Można wchodzić od zaraz - im szybciej, tym lepiej. Tel. 666 296 733
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.