marekholand Opublikowano 14 Listopada 2013 #1 Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam wszystkich . To mój pierwszy wpis tutaj na forum więc proszę o wyrozumiałość . Mam prośbę do znających temat o sprawdzenie schematu Opisze krótko zakupiłem kocioł Hef i posiadam Bojler dwu płaszczowy chciałbym teraz to tak połączyć aby działało grawitacyjnie Kocioł stoi w kotłowni Bojler mogę umieścić w pomieszczeniu nad kotłownią . napisze dlaczego chciałbym aby mi to pracowało grawitacyjnie , mieszkam na wsi a tam często brak prądu więc chciałbym aby choć podczas braku prądu piec powolutku grzał Ciepłą wodę w bojlerze bo o ciepło się nie martwię mam kominek więc to by wyeliminowało problem z grzejnikami . I teraz pytanie do Forumowiczów czy tak zrobiona instalacja by się sprawdziła ? na razie nie naniosłem zaworów na rozdzielaczach , i wiele innych rzeczy ale podstawa jest . więc proszę o sugestie i podpowiedzi Pozdrawiam Marek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.