Dami24 Opublikowano 3 Lutego 2013 #1 Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam tak jak w temacie posiadam regulator pokojowy TECH ST-280 i mój mały łobuz bawił się i wbił kod pin. W instrukcji nie ma nic na temat resetu układu. Wcześniej pisałem do firmy TECH w sprawie aktualizacji zabawek od nich tj. ST-280 oraz sterownik na piecu ST-48. Na ich stronie nie ma wzmianki o aktualizacji oprogramowania oraz jakie są wersje odpowiednie do danych urządzeń. Firma stawia chyba klient kupi mamy go gdzieś. Może ktoś z kolegów orientuje się jak zresetować ten ST-280 do ustawie fabrycznych ? 1 Cytuj
VirtualKris Opublikowano 14 Października 2019 #2 Opublikowano 14 Października 2019 Podpinam się do tematu. Czy ktoś wie jak zresetować ten regulator? Moja córka dzisiaj myślała że te cyferki to taki telefon i "zadzwoniła" z niego :). Teraz mam włączoną blokadę. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi