momich Opublikowano 17 Stycznia 2012 #1 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Witam Zdecydowałem się na Galmeta kwru 37 czy to dobry wybór? Do ogrzania mam 350m2 dom idealnie ociplony 24 ceramika, 10 wełna, 5 powietrze, 12 ceramika i jeszcze na wyrównanie 3 wełna twarda. Proszę niech nie wypowiadają się przedstawiciele firm a jedynie użytkownicy (pewnie życzenie ściętej głowy :( ) Jeżeli ma ktoś podobny kocioł to proszę podanie najbardziej optymalnych ustawień ponieważ nie mam doświadczenia w paleniu w takim kotle, dotychczas miałem zwykły kocioł bez starowników i dmuchawy. Dziekuję i pozdrawiam Cytuj
momich Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor #2 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nikt naprawdę nie może nic powiedzieć o tym kotle? Może ma ktoś taki sam model ale o mniejszej mocy np 25kw, lub większej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi