Skocz do zawartości

Oktawia

Nowy Forumowicz
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Oktawia

  • Urodziny 10.10.1975

Metody kontaktu

  • Adres strony www
    http://

O sobie

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    ok.Płocka
  • Zainteresowania
    psy, małpy,

Osiągnięcia Oktawia

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Tydzień pierwszy zaliczony
  • Miesiąc później
  • Od roku na pokładzie

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Oktawia

    Wrażenia Z Palenia Owsem

    Witam, proszę o poradę, mam nowy piec na miał firmy Pleszew, zamawiam miał z Góry od Krysteckiego okolice Płocka, ci co mieszkają w okolicach na pewno go znają. Miał który muszę używac to ten z rodzaju grubszegp.Stale proszę ich by był taki dostaję pół na pół tj. połowa jak cukier, taki pył połowa w wielkości orzecha włoskiego taka jak powinna byc. Spalanie jest bardzo szybkie, po wyczysczeni pieca (góra co 3 dni-wybieram wtedy ok.15 kg zbryłowanego miału i pyłu) max na 5 kg potem co 3 godz. muszę dosypywac. To jakiś koszmar to absurd bo w nocy jak w obozie pracy muszę wstawac inaczej jest lodówka w domu non stop przy piecu. Dorzucanie w takiej częstotliwości. Do tego nie workowany-dzwigam wiadrami z szopy do domu. Łatwiej jest w workach postawic sobie ze 2 w domu w kotłowni reszta niech w szopie leży i nie muszę macahc łopatą by wiadra napełniac do tego ta jakośc. Nie wiem skąd pochodzi ten miał nic kompletnie-od Krysteckiego. Ktoś może się wypowiedziec i coś mi poradzic? P.S. jeśli mój post jest w niedpowiednim dziale proszę o wyrozumiałośc lub ew. przeniesienia go do odpowiedniego przez moderatora. To mój pierwszy post więc poruszam się po forum grzewczym niepewnie.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.