Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grzejnik Drabinkowy Do Łazienki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.

Zastanawiam się nad grzejnikiem drabinkowym do łazienki, ale nie wiem czy robić do c.o czy kupić elektryczny. Z elektrycznym mniej kłopotu z zamontowaniem. Możecie mi powiedzieć Jak dobrać taki grzejniczek do łazienki , wielkość łazienki jest 3x2m. Stosunkowo mała. Proszę o propozycje. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja bym zrobił na CO i w środku grzałka elektryczna. Można takie grzałki zakupić osobno i są one dostępne z odpowiednim przyłączem. W zimie masz z CO a w lato zakręzasz jedną stronę i włączasz grzałkę w bardziej deszczowe dni aby coś na grzejniku wysuszyć.

Opublikowano

Ja bym zrobił na CO i w środku grzałka elektryczna. ...

tak mam (a w zasadzie miałem jak mieszkałem u teściów) jakieś 15 lat i grzałka elektryczna była włączana 0 razy (słownie zero)

odradzam raczej jedna opcja moim zdaniem

Opublikowano

Ty miałes tak u teściów, a ja miałem tak w domu (mieszkaniu). Miałem małe dzieci i czasami w wczesno jesienne dni jak było już chłodno, to włączałem taką grzałkę aby było ciepło podczas kąpania dzieci. Nie musiałem załączać całego centralnego, latac po pokojach i zakręcać grzejniki, wystarczała sama łazienka.

Teaz mam dom i tak samo zrobiłem, teraz moje córki kąpią moje wnuki i też sobie chwalą.

Opublikowano

nie twierdzę że moja opcja lepsza ale zwracam uwagę na to by dokładnie przemyślec sprawę bo po co komuś coś co czego się nie używa ... a i dzieci małe tez miałem :)