Skocz do zawartości

adamnowakowski

Nowy Forumowicz
  • Postów

    7
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    1

Ostatnia wygrana adamnowakowski w dniu 17 Lutego 2019

Użytkownicy przyznają adamnowakowski punkty reputacji!

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia adamnowakowski

Żółtodziób

Żółtodziób (2/14)

  • Pierwszy post
  • Tydzień pierwszy zaliczony
  • Miesiąc później
  • Od roku na pokładzie

Najnowsze odznaki

6

Reputacja

  1. @marekd żeby wiedzieć jak długo sterownik jest np. w czuwaniu czy modulacji. T. Podajnik czyli co? Temperatura podajnika?
  2. @Pieklorz nie wiem czy to błąd, ale w panelu pokojowym brakuje informacji o wprowadzonych korektach przez dane z analizatora - w zakładce palnik. Myślałem, że w panelu będzie dokładnie to samo co na sterowniku - żeby nie latać do kotłowni.
  3. Dla porównania spalanie w październiku: 110m2 vs 200m2 @Oldek
  4. Temperatura na zewnątrz spada więc spalanie musi wzrosnąć :) U mnie spalanie w październiku wzrosło z 4,88 kg do 10,09 kg. Jeszcze wyższe spalanie :P W minionym sezonie grzewczym najzimniej było w styczniu. Tak prezentowało się spalanie w moim kotle. Legenda: - spalanie to dobowe spalanie - temperatura to średnia dobowa temperatura na zewnątrz - wiatr to średnia dobowa prędkość wiatru - koszt to koszt spalonego ekogroszku
  5. @MarekDabrowski zobacz drugi link, który dodałem do poprzedniej wiadomości.
  6. Na podstawie filmów @KamilMiernik przygotowałem wykresy pokazujące procentową zawartość popiołu i wilgotności, kaloryczność paliwa oraz tabelę ze wszystkimi ustawieniami SKZP-02 dla poszczególnych ekogroszków. Link: ➡ http://bit.ly/2I1yPUR ⬅ Jeżeli powyższy link nie działa spróbuj ten: ➡ https://docs.google.com/spreadsheets/u/2/d/e/2PACX-1vRTfhH9E0qGW6BVPV2TAkIc5G2IOperOZaS3DFM-0uC6dDH6o8CDxqk0V_TYlfDvyH2UVtoJmiULi2q/pubhtml ⬅
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.