-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Podobna zawartość
-
Przez Robot16
Chciał bym się poradzić otóż uruchomiłem piec od października czyli 3 miesiące pali się non stop spaliłem 3 tony dodam ze instalacja stara wymieniłem tylko piec domek 200m kwad...grzejników wszystkich mam 10 i podłogówki 100 metrów bieżących,mam jeszcze jedno pytanie bo nie będę zakładać nowego tematu,czy u was kiedy pompa lądująca c.o się wyłączy to czy lekko przedostaje się wam ciepła woda z pieca do układu,czy od razu odcina coś wam powiedzmy jakiś tam zaworek............
-
Przez pegaz78
Sprzedam sterownik pieca co Puma Pid firmy elektromiz. Urzywany 1 sezon z piecem na ekogroszek. Stan bardzo dobry wraz z karton em i instrukcja i wszystkie przewody. Zdjęcia na maila dla zainteresowanych.
-
Przez Asia83
Witam. Moja babcia mieszka w bardzo starym domu bez ocieplenia. Cały czas ogrzewa jeden duży pokój piecem typu "koza", kuchnie i łazienkę piecem kaflowym. Zużywa 3 tony węgla rocznie. Reszta domu jest nieogrzewana. Brak instalacji i grzejników, tylko bojler w łazience podłączony do pieca kaflowego. Babcia nie chce ekogroszku a pellet też do niej nie przemawia. Chce grzejniki na prąd... I stąd moje pytanie co najlepiej u niej zamontować?
-
Przez Wojtek1891
Witam, mam problem w lecie założyłem nowy kocioł z podajnikiem 5 klasy i mam problem. Otóż gdy spuszcze dużo ciepłej wody z bojlera np. przy kąpieli spada momentalnie temperatura na kaloryferach i stają się zimne. Czy ktoś miał podobny problem? Z czego on może wynikać?
-
Przez darojed
U mnie wraca temat ekogroszkow. Ma ktos rozeznanie kto oferuje teraz najlepszy? Z dostawa do domu.
-